Hopp til hovedinnholdet

Takk til dere …

… som møtte opp og klappet artister inn til ekstranummer, som lot pianosoloer gå rett inn i hjertet, som med åpent sinn gikk på konserter med artister dere ikke kjente til, som lot langveisfarende musikere føle seg velkomne, som hoiet høyt etter sublime saksofonprestasjoner, som gliste fra øre til øre etter at siste tone ebbet ut. Takk til alle dere som møtte opp på Maijazz 2024, vi håper dere er like fornøyde som oss etter seks strålende maidager!

En ekstra stor takk til arrangementskomiteen og alle frivillige som har bidratt døgnet rundt og gjort det mulig å gjennomføre den trettisjette festivalen på rad. Dere er bærebjelken!

Takk til alle fantastiske artister som har vist oss hva musikk gjør med oss. Takk produksjonsteamet for lyd, lys og utstyr som har sørget for at opplevelsene har blitt større. Takk til alle konsertsteder som har stått på.

Tusen takk til offentlige og private samarbeidspartnere som ser at en festival trenger næring for å leve og levere.

Det har vært en herlig festival der øyeblikkene har stått i kø – fra det vare og varme til drivende og dansende. Øyeblikk skapt av både de erfarne og de kommende stjernene.

En hjertelig stor takk til dere alle. Dere skapte Maijazz 2024!

La oss skape en ny festival sammen 7.-11. mai 2025!