Hopp til hovedinnholdet

Velkommen til 35-års jubileumsfestival 5./9.-14. mai 2023

Artister

Maijazz feirer 35 år i 2023. Det feirer vi med to åpningsdager - 5.mai og 9.mai. SSO må være med på feiringen og Maijazz har sammen med SSO invitert Kyle Eastwood til å presentere Eastwood Symphonic 5.mai. Etter den konserten drar vi på Spor:5 for å feire Jon Eberson 70 år . Han kommer med Eberson prosjektet. 9.mai starter vi igjen med legendariske Brad Mehldau trio. Så fyller vi Stavanger by med fantastisk musikk til om med 14.mai. Da avslutter vi festivalen med Jan Garbarek Quartet. Maijazz sitt oppdrag er å presentere det beste blant internasjonale, nasjonale og lokale musikere innen den tidløse musikksjangeren vi kaller jazz. Det skal vi gjøre 7 dager til ende .Vi forsetter også samarbeide med Kids in Jazz/Improbasen, Kulturskolen sitt prosjekt Unge talenter Bjergsted og Bjergsted Jazzensemble/UiS .

Read more

Konserter

MaiJazz er en cash free festival, og det selges ikke billetter i døren på konsertene. Vi anbefaler alle å være tidlig ute med å kjøpe billetter da enkelte av konsertene blir utsolgt og du kan gå glipp av favorittartistene. Du finner oversikt over konserter og kan enkelt kjøpe billetter her.

Read more

Om oss

MaiJazz startet i 1989 – en meget velrennomert jazzfestival i Norge og en av Stavanger regionens største kulturbegivenheter og en viktig del av det lokale kulturlivet.

Read more

Nyheter

Vi i MaiJazz forsøker å holde publikumet vårt oppdater om både små og store nyheter som er relatert til både festivalen og artistene på plakaten. Husk at MaiJazz heller ikke går i dvale når festivalen er over, og derfor vil det jevnlig dukke opp saker som er av interesse for dere i publikum.

Read more