Hopp til hovedinnholdet

Thomas Torstrup Quartet «Two Brothers»

  • Søndag 08. mai
  • 18:00
  • Spor:5
Kjøp billett

Musikerne i Thomas Torstrups Quartet har jobbet sammen i 10 år, de og kommer alle fra Stavanger. De er nå spredt rundt i landet hvor de medvirker i en rekke ulike og toneangivende band.

Når man går på en konsert med Thomas Torstrup Quartet og deres nye album «Two Brothers» kan publikum forvente seg melodiøse komposisjoner hvor låtene har varierte inspirasjonskilder, fra amerikansk jazztradisjon til Olivier Messiaens univers.

Torstrup er jazzpianist og organist fra Stavanger med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim. I 2014 debuterte han med albumet «Snøkorn», sammen med Hanna Paulsberg (sax), Trygve Fiske (bass) og Tore Sandbakken (trommer). Senere år har han jobbet med flere spennende, sjangeroverskridende orgelprosjekter med John Pål Inderberg (sax), Martin Högberg (gitar) og Heidi Skjerve (vokal), som har resultert i de kritikerroste albumene «Still» (2017), «Selbu Sessions» (2018) og « Patos» (2021) på Øra Fonogram.

Thomas Torstrup (piano), Simen Kiil Halvorsen (trompet), Stian Andersen (bass), Ivar Myrset Asheim (trommer)  

Tore Hammerø – Nettavisen om «Two Brothers»

Thomas Torstrup har «gjemt» seg litt for godt bort i Stavanger de seineste åra. Med «Two Brothers» forteller han oss at han har mer enn nok på lager til å ta steget ut på scener land og strand rundt. I mellomtida er det absolutt å anbefale å lytte til «Two Brothers» – ofte.

Jan Granlie «Salt Peaunuts»

«Two Brothers» er en plate som bør føre de fire musikerne inn på de fleste jazzklubber og jazzfestivaler i Norge og Europa. Mesterlig!

 

Spor:5 søndag 8.mai kl.18:00

Billett priser 250,-   SJF medl 200,-  Student 150,-