Hopp til hovedinnholdet

Ingvaldsen/Dale/Nilssen-Love

  • Lørdag 13. mai
  • 16:30
  • Spor:5
Kjøp billett

Pianisten og komponisten Øyvind Gjelsten Dale har de siste årene markert seg som ny, spennende stemme i det norske jazz og improvisasjonsmiljøet. Han har spilt på de fleste store jazzscenene i Norge, og har spilt på jazzfestivaler som Nattjazz, Sildajazz, Kongsberg Jazzfestival og Maijazz. Øyvind medvirker i kvartetten Significant Time, Dag Magnus Narvesens Damana og Simen Kiil Halvorsens Scripted Conversations. Øyvind spiller jevnlig med Kitchen Orchestra i Stavanger, og er ellers aktuell med denne nye trioen med Didrik Ingvaldsen og Paal Nilssen-Love.

Didrik Ingvaldsen – trompetisten har gjennom en årrekke vært en av Stavangers mest betydningsfulle improvisasjonsmusikere. Som en moderne musiker med flere oppsiktsvekkende album bak seg, har han høstet anerkjennelse fra hele verdens kriker og kroker.

Hvis du har følelsen av at Paal Nilssen-Love er til stede omtrent over alt hvor det spilles jazz, så stemmer det. Med hundrevis av reisedøgn i året og til enhver tid et tosifret antall prosjekter gårende, kan man trygt kalle mannen hardtarbeidende. Til Maijazz onsdag 10.mai kommer han med sitt eget prosjekt Circus, onsdag 10 mai, og lørdag 13.mai er han å finne på Spor:5 med Ingvaldsen/Dale/Nilssen-Love.

Øyvind Gjelsten Dale – piano, Didrik Ingvaldsen – trompet, Paal Nilssen-Love – trommer