Hopp til hovedinnholdet

Neon Ion – Natalie Sandtorv

  • Tirsdag 09. mai
  • 21:30
  • Folken
Kjøp billett

Neon Ion`s style is a mix of alternative R&B mixed with a little jazz and topped off with a little soul

Neon Ion er den prisvinnende vokalisten, Natalie Sandtorvs elektro-R&B/jazzprosjekt!

Albumet Heart Echoes som kom ut 8.mai i fjor ble mottatt med ovasjoner, og ble bla. omtalt av Audun Vinger på en dobbeltside i Dagens Næringsliv: “Neon Ions Heart Echoes utvider feltet formoderne norsk popmusikk. (..)Natalie Sandtorv imponerer som Neon Ion, som vil bli stående som et høydepunkt fra det norske popåret 2020”.

Prosjektet Neon Ion har fått form på turneer i Europa og under skriveopphold i Los Angeles, Italia og Berlin. I denne musikken foregår livet på nattklubbene, det er høyenergisk, moderne-R&B med en god dose LA-coolness.

Den nyeste singelen Cold War kom tidligere i sommer, og utover høsten slipper de mer musikk. Vokalisten har høstet fantastiske anmeldelser for sine liveprestasjoner, og har blitt utnevnt av flere internasjonale medier som “one to watch”, bla av NME, The Line Of Best Fit, og Gaffa, og har samarbeidet med, Thurston Moore, Nils Petter Molvær, Arve Henriksen og Hedvig Mollestad.

Hun vant den prestisjetunge Jazztalentprisen under Moldejazz i 2016, og har skrevet bestillingsverker for flere festivaler, og headlinet flere store jazzfestivaler i Europa.

 Natalie Sandtorv – vokal, Martin Vinje – keys, Kristian Jakobsen – bass, Ole Mofjell – trommer, Jonas Hamre – saksofon

 

Folken 9.mai kl.21:30

Kjøp Billett