Hopp til hovedinnholdet

Ketil Bjørnstad

  • Lørdag 14. mai
  • 15:00
  • Spor:5
Kjøp billett

Jubileumskonsert med overraskelser!

Selv sier Bjørnstad: «Solo-konsertene har alltid vært grunnlaget for min musikalske karriere. De markerer begynnelsen og slutten. Alene med flygelet oppstår det en særegen og nær kontakt med publikum som påvirker de musikalske valgene underveis. Også instrumentet og akustikken i lokalet er med på å gjøre hver eneste konsert til noe helt spesielt. Hver enkelt konsert vil bli annerledes enn den forrige. Spor:5 hvor jeg har spilt flere ganger tidligere har sin egenart og energi og et flott publikum. Jeg er glad for å besøke MaiJazz og Spor:5 på denne konsertserien og også kunne lese noen dikt, slik jeg gjorde helt i begynnelsen av min karriere.»

Det musikalske innholdet i konsertene er repertoar fra hele Bjørnstads musikalske karriere, men også nye komposisjoner og improvisasjoner. På samme måten kan de nyskrevne diktene by på både gamle og helt uventede motiver, fra debuten med Alene Ut i 1972 frem til i dag.

Siden Bjørnstad også feirer 50-årsjubileum som forfatter, gir Aschehoug forlag ut Sommernatt ved fjorden – Kjærlighetsdikt gjennom 50 år samtidig, med utvalgte bilder av Gro Mukta Holter.