Hopp til hovedinnholdet

Judith Hill

  • Tirsdag 07. mai
  • 21:00
  • Stavangeren
Kjøp billett

Judith Hill – GRAMMY-vinnende multi-talent er klar for Stavangeren!

Det ligger an til en sjeldent funky soul-kveld på Stavangeren når Judith Hill entrer scenen. Det vet alle de strålende fornøyde publikumerne som hørte henne på Spor 5 i 2019. Den gang eide hun salen og skapte stor stemning med sin stemmeprakt og karismatiske vesen. Endelig har det klaffet å få henne tilbake.

Judith Hill ble raskt kjent for sin viktige opptreden i den Oscar-vinnende dokumentaren «20 Feet from Stardom», en film som retter rampelyset mot sangerne som står rett bak superstjernene. Her ble også hennes historie fortalt – i likhet med bl.a. Patti Austin og Lisa Fischer. Rolling Stone Magazine roste henne i skyene for sine «stellar powerhouse vocals», og Prince la sin elsk på henne og produserte debuten hennes ‘Back in Time’ i 2015. I tillegg har hun gjort stor karriere av å synge med superstjerner som bl.a. Stevie Wonder, Michael Jackson og John Legend.

Judith Hills talent for musikk kommer fra en svært musikalsk familie med far Robert ‘Pee Wee’ Hill og moren Michiko Hill som begge er kjente musikere i Los Angeles. Nå groover de til nye høyder sammen med datteren sin på turné full av herlig funk, soul,  r&b og jazz.

Judith Hill – vokal, piano, gitar
Peewee Hill – bass
Michiko Hill – keyboard
John Staten – trommer

Stavangeren tirsdag 7. mai kl. 21