Hopp til hovedinnholdet

Håvard Ersland Trio

  • Fredag 13. mai
  • 20:30
  • Spor:5
Kjøp billett

Det er høy kvalitet på låtmaterialet som bandet serverer, og låtene krydres med lekre detaljar og et stort, musikalsk overskudd samt en solid porsjon spilleglede og medrivende entusiasme.

Trioen har spelt saman i fleire år, og har utvikla eit unikt uttrykk med tett samspel og spanande komposisjonar. I 2020 vant Ersland selv «Equinors Sildajazzpris» og kvitterte for prisen med en konsert i Bystyresalen under Sildajazz som resulterte i stående ovasjoner fra publikum.
Her er et utdrag fra Johan Hauknes sin anmeldelse i Saltpeanuts:
«Vi blir servert et vakkert knippe stemningsrapporter fra Erslands hånd. Hans pianospill er vakkert, håndgripelig og svært hørverdig. (…) Det er lekende og fengende låter Ersland skriver, som framstår som spøkefulle kommentarer til verden rundt komponisten.»
Det er høy kvalitet på låtmaterialet som bandet serverer, og låtene krydres med lekre detaljar og et stort, musikalsk overskudd samt en solid porsjon spilleglede og medrivende entusiasme. Med seg i bandet har Ersland fått med seg to jevngamle musikere som i tillegg til å være ettertraktede frilansere er kjent fra band som Krokofant, Lassen og Baker Hansen.
Håvard Ersland – Piano, Stian Andreas Egeland Andersen – Kontrabass, Axel Skalstad – Trommer
Spor:5 fredag 13.mai kl. 20:30