Hopp til hovedinnholdet

Full Earth

  • Lørdag 04. mai
  • 19:00
  • Folken
Kjøp billett

Full Earth er et av de ferskeste tilskuddene til den eksperimenterende rockescenen, og ledes av komponist og trommeslager Ingvald Vassbø,.

Som trommeslager har Ingvald Vassbø bidratt til å skape spennende og dynamiske rytmiske strukturer i ulike musikalske sammenhenger. Som komponist har han utforsket forskjellige musikalske sjangre og stiler, og hans komposisjoner kan variere fra melodiske jazzstykker til mer eksperimentelle og avantgardistiske verk.

Vassbø har jobbet med en rekke ulike musikalske prosjekter og ensembler, deriblant Juno og Trondheim Jazzorkester, og hans musikk har blitt fremført på ulike jazzscener og festivaler både nasjonalt og internasjonalt.

Bandet, Full Earth, utforsker musikk som har røtter fra Terry Rileys minimalistiske orgel og tape-loop eksperimenter fra 70 tallet, i tillegg til blytung fuzzrock. Musikken er også inspirert av moderne elektroniske musikk-giganter som Oneohtrix Point Never og James Ferraro.
På høylytt og analogt vis, insisterende og tålmodig spiller Full Earth transcenderende evighets-musikk som rører i den kollektive ubevisstheten.

Ingvald Vassbø – trommesett og YC30 orgel
Øystein Aadland – Farfisa og tangenter
Ask Vatn Strøm – gitarer
Eskild Myrvold – gitarer, synthesizer og Yamaha YC30-orgel
Simen Wie – bass

Konserten er et samarbeidsprosjekt med Folken.