Hopp til hovedinnholdet

UTSOLGT – Familiefestkonsert med Louisiana Avenue

  • Fredag 12. mai
  • 17:00
  • Elefantteateret
Kjøp billett

Det blir karneval og glede for store og små på Elefantteateret - og alle skal med!

Fredag 12. mai kl 17:00 ønskes det velkommen til en familiefestkonsert for barn (3 til 5 år) og voksne!

Louisiana Avenue satte Moldejazz på hodet i 2019. Nå er Sveriges heftigste liveband klare for Maijazz og familiekonsert i Elefantteateret!

Elefantteateret ledet av Teatersjef, Nils Christian Fossdal, er et sted for undring og opplevelse, og som tilbyr kunst og kultur av høy kvalitet tilrettelagt for barn og familier. Elefantteateret holder til i Johannes gate 17, Stavanger.

Louisiana Avenue er gledeorkesteret som med sin smittende energi tar barn og voksne med til Mardi Gras uten å fly en meter. Uansett sted og tid lykkes de å ta sitt publikum med på en musikalsk reise til New Orleans sydende musikkliv og det er ikke uvanlig at forestillingen kulminerer i et enormt karnevalstog!

De frelser publikum hvor hen de drar. Bandets karismatiske frontfigur Pär Stenhammar stråler når han leder sitt åttemanns-band, som sprer kjærlighet og galskap gjennom så vel mikrofon som megafon. Det er tydelig at gruppa vil overføre den inkluderende feststemningen fra New Orleans til våre mer hjemlige breddegrader.

Dette blir en festforestilling for små og store!

Konserten er et samarbeid mellom Maijazz og Elefantteateret.