Hopp til hovedinnholdet

FIEH - Stavanger publikum -gled deg til ny, fresh musikk av dyktige, sultne musikere !

De senere år har norsk musikk blitt salgsvare i utlandet. Band og musikere som Highasakite og Aurora, for å nevne noen, har nådd fram til ett stort publikum utenfor Norge. I 2017 slapp bandet Fieh singelen «Glu» og føyde seg dermed inn i rekken av musikk fra Norge med et internasjonalt potensiale. Oppskriften er – Dyktig musikere, med jazzbakgrunn, som mikser og blander sjangre på lekent vis. For lytteren blir det umulig å sette dem i en bås. Dette er jazz, pop, funk og soul. Det er groovy og nedstrippa, men også stort. Det er rett og slett kvalitet. Nettopp det sjangeroverskridene har gjort at FIEH har spilt både på festivaler som Øya, Vinjerock, Dølajazz og Moldejazz.

Stavanger publikum -gled deg til ny, fresh musikk av dyktige, sultne musikere. Fortreffelig vokal og pop ører de fleste bare kan drømme om. Dette blir stas.

Sofie Tollefsbøl – Vokal, fløyte, Ola Øverby – Trommer, Jørgen Kasbo – Gitar, Edvard Synnes -Keyboard, Andreas Rukan – Bass, Lyder Øvreås Røed – Trompet, Solveig Wang – Vokal moog, klarinett, Thea Arnesdotter Lien – Vokal