Hopp til hovedinnholdet

MARIA NORSETH GARLI OG EVA BJERGA HAUGEN PRESENTERER ”KLINKEKORK”. OG GRETHE BEKKEVOLD OG SIGNE IRENE TIME - EN SANSELIG, LEKEN OG FORUNDERLIG FORESTILLING OM OG MED EN BJØRN.

Copyright bilde: Lars Opstad

MARIA NORSETH GARLI  OG EVA BJERGA  HAUGEN  PRESENTERER ”KLINKEKORK”.

«Klinkekork» er en forunderlig reise. Barna kommer inn i et rom, hvor musikerne Eva og Maria sitter klar på en liten scene midt på gulvet. Barna kommer inn i noe som allerede har startet, i en atmosfære som er satt. Vi ønsker å gi en illusjon av at vi leter etter skatter på et loft. Allerede fra start av henvender de seg til barna, gjennom oppdagelsen av ulike objekter gjemt i bokser på scenen. I boksene ligger klinkekuler og korker og andre spennende, små skatter. Hvordan høres klinkekulene og korkene ut? Kan man lage musikk av dem? I en ordløs forestilling geleides barna gjennom et lydlig univers med stemmen i fokus, som bygges opp live ved hjelp av loopstasjoner, delaypedaler og diverse småinstrumenter.

Klinkekort: I samarbeid med DKS Rogaland/ produsent Gine Heien

——————-

GRETHE BEKKEVOLD  OG SIGNE  IRENE TIME  EN SANSELIG, LEKEN OG FORUNDERLIG FORESTILLING OM OG MED EN BJØRN.

Bjørnen – en sanselig, leken og forundelig forestilling om og med en bjørn.

Har dere lyst til å møte en stor og myk bjørn med mye pels på?

Er svaret ja, så kom til Hå gamle prestegård og møt URSULA som nettopp har våknet fra vinterdvalen sin. Det er mai måned og jazz i horisonten!

Grethe og Signe Irene kommer også på besøk. De vet mye om bjørner både i barnelitteraturen, i barnesanger og i naturen. Grethe vil ta barna med på lekne, teatrale og performative handlinger – og Signe Irene vil synge, improvisere og spille sanger, og lete etter lyder sammen med barna.

Ta gjerne med kosebamser dere også.

Bjørnen: I samarbeid med DKS Rogaland/ produsent Gudrun Karina Arntzen

Takk til Inge Stenslands Stiftelse