Hopp til hovedinnholdet

Beady Belle med nytt album "Dedication" og konsert på Maijazz

Med «Dedication» har Beady Belle samlet alle inspirasjonstrådene til kjernen av hvem hun er. Det er levende, organisk, energisk, cool, emosjonelt, nært og ikke minst funky! Soul og R&B har alltid vært Beady Belles hjertebarn, og på «Dedication» utfolder hun seg i denne verdenen til fulle! «Musikken gir meg assosiasjoner til 70-tallet», sier hun. «Den er live innspilt med gamle, originale instrumenter. Rufsete og upolert. Med grooven som kompromissløs motor. Jeg kjenner nok et hint av mine store helter; Stevie Wonder, Marvin Gaye, Donny Hathaway og Aretha Franklin. Samtidig som yngre Soul artister, som Alicia Keys, Raphael Saadiq, Lauryn Hill og Frank Ocean hvisker meg bak øret.»

 Liveopptredenen til Beady Belle er kjent for sin nerve og temperatur. Beady Belle har siden tidlig 2000-tall spilt i store deler av verden – i over 160 byer i 28 land. «Scenen er en naturlig arena for meg. Og det er en forlenget arm av det å skape musikk»,. Men hver musiker er håndplukket fra øverste hylle. «Bandet består av anerkjente musikere som alle er virtuoser med en tydelig signatur i spillet sitt», sier Beady Belle, «men viktigst av alt er at vi som en enhet finner gyngen og en felles forståelse av hva som skaper fremdrift. Finner vi dette, kan alt skje!», Vi gleder oss til live konsert med «Dedication» matrialet på Maijazz!

Beady Belle-vokal, David Wallumrød- tangenter, Bjørn Sæther- trommer, Marius Reksjø- bass,Backing vokal: Sofie «Fieh» Tollefsbøl, Anja Martine Mørk

Merk – Sitte konsert

Beady Belle – Dear Hope