Hopp til hovedinnholdet

Det er noen ganger nødvendig å bruke store ord, og de aller største ordene kan det være greit å ta fram når det gjelder multitalentet Jacob Collier.

Forfatter: John Rørdam

Copyright bilde: Greg Gorman

I en alder av bare 21 år har Jacob Collier rukket å gjøre seg bemerket, ikke minst ved å vinne to Grammy-priser. Det unike med Jacob er likevel ikke prisene, men den musikalske forståelsen og sikre grepene han briljerer med når han komponerer, arrangerer, produserer, synger og spiller. Apropos spiller, han trakterer med den største selvfølgelighet piano, ståbass, gitar, mandolin, trommer og ukulele. I tillegg til mer eksotiske instrumenter som for eksempel en dulcimer og forskjellige rytmeinstrumenter. Hvis du vil bli imponert: sjekk ut Jacobs YouTube-kanal eller lytt til debutalbumet fra 2016, In My Room.

Vi snakker om et multitalent av de helt sjeldne, og hvilken vei han kommer til å velge musikalsk er også helt åpent. Jacob Collier har så stort talent at han kan velge akkurat hva han vil, og publikum vil sannsynligvis måpe av beundring uansett. At Jacob Collier kommer til MaiJazz og skal opptre for første gang i Norge er noe vi i MaiJazz er utrolig stolte over. Dette er en sjanse til å oppleve et vaskekte geni i arbeid. Gå ikke glipp av det som kan komme til å bli årets høydepunkt, og huska at da kan du si at du så han før han ble stor. For er det det noe vi er villige til å vedde på, så er det at Jacob kommer til å bli stor.
___