Hopp til hovedinnholdet

This new collaboration will delight fans and attract many new - Perfectly Unhappy - Espen Eriksen trio med Andy Sheppard !

– This new collaboration will delight fans and attract many new –

Maijazz låner denne artikkelen av Nasjonal Jazzscene Oslo. Artikkelen beskrive godt hva Stavanger publikummet har. å se fram til

I snart fire år har vi vi filmet og direktesendt et utvalg konserter fra Victoria, de fleste ligger fremdeles til nytelse på vår YouTube-side. Av alle videoene der er konserten med Espen Eriksen Trio fra tre år tilbake den desidert mest sette, kommenterte og likte. Det ser ut som at verden omfavner denne melodisterke trioen som er eksperter på å finne nye stier i et kjent landskap.

Den fjerde i trioen klikket bandet totalt med på turné i England. Andy Sheppards spill bobler av god kjemi med den samme sparsomme, presist på plass låtfølelsen trioen er kjent for. Sheppard har fire strålende tiår bak seg, en karriere som i ytterkantene har tippet innom både europeisk sensibilitet og amerikansk post-bop. I de senere år har vi opplevd han i egen kvartett og sammen med legendene Carla Bley og Steve Swallow.

Perfectly Unhappy er Espen Eriksen Trios splitter nye plate, full av høstfarger, lukt av grøde og klar luft. En herlig kvartett!

Espen Eriksen – piano, Lars Tormod Jenset – bass, Andreas Bye – trommer, Andy Sheppard – saksofon