Hopp til hovedinnholdet

Chick Corea og Trondheim Jazzorkester gjenforenes på Maijazz

Det er 17 år siden Chick Corea og Trondheim Jazzorkester stod sammen på scenen i Stavanger. Seinere har dette unike prosjektet hatt suksess verden rundt. Overalt har de blitt møtt av fullsatte saler og ett begeistret publikum. Enten de har vært i New York elIer Tokyo og nå sist sommer i en stappfull konsertsal på gigantiske North Sea Jazzfestival i Rotterdam. Der beviste de nok en gang at prosjektet fra Moldefestivalen i 2000 stod seg med glans! Lars Mossefinn fra jazzbloggen SaltPeanuts oppsummerte Rotterdam konserten på følgende vis: ”Det blir feil å dra fram høgdepunkt frå ein konsert som var strålande frå start til mål.”.

Vi gleder oss stort til gjenhøret med denne fabelaktige ”duoen”. Chick Corea – en av jazzens giganter – og Trondheim Jazzorkester – en av norsk jazz’ suksesshistorier – er klar for å gi deg en musikalsk opplevelse av de sjeldne.

Besetning:
Chick Corea piano, Erlend Skomsvoll dirigent og arrangør ,Sissel Vera Pettersen vokal og saksofoner,Martin Myhre Olsen saksofonerHanna Paulsberg saksofoner,Kjetil Møster saksofoner og bassklarinett,Eirik Hegdal saksofoner og bassklarinett, Hildegunn Øiseth trompet ,Eivind Lønning trompet ,Øyvind Brække trombone, Ole Morten Vågan  bass,Håkon Mjåset Johansen  trommer,David Solheim lyd