Trond Kallevåg Hansen Ensemble

Trond Kallevåg med oppfølger til "Bedehus & Hawaii"


Sist gang Trond Kallevåg Hansen og hans ensemble var i Stavanger det det med prosjektet «Bedehus & Hawaii».  «Bedehus & Hawaii» ble først presentert på Sildajazz i 2017. Denne konserten skaffet ham platekontrakt og albumversjonen av verket har gått sin seiersgang verden over. Amerikanske Bandcamp kåret ifjor «Bedehus& Hawaii» til et av årets beste jazzalbum. Anmelder skrev – «en av de nydeligste innspillingene som har nådd butikkhyllene i 2019.» Under årets Sildajazz fikk Haugesund musikeren og bandet hans komme med nok en urframføring. Det nye verket fikk navnet «Fengselsfugl». Her har Hansen blant annet latt seg inspirere av skillingsviser, og erfaringer han har høstet som gitarlærer i fengselet i Oslo. Det er denne musikken Trond Kallevåg Hansen tar med seg til Maijazz i høst.

Trond Kallevåg Hansen ensemble er:

Trond Kallevåg Hansen: gitarer Adrian Løseth Waade: fiolin Geir Sundstøl: gitar og pedal steel Alexander Hoholm: kontrabass Ivar Myrseth Asheim: trommer

BBC Radio om «Bedhus & Hawaii» – “Its a lovely album all the way through”.

Jazzaroundmag. – «Bedehus & Hawaii” locates Trond Kallevag Hansen at the right height on the heels of Ry Cooder and Bill Frisell.”

 

Fredag 09.oktober kl.18:00

Sola Strand Hotel

 

Fredag 09.oktober kl.18:00

Ellens Utsikt, Sola Strand Hotel

Kjøp Billett

 

Du skal være trygg på konsert hos oss!

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd grunnet begrenset kapasitet.

Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Selv om vi for tiden har lite smitte i vår region, kan dette endres og vi har alle et ansvar til å opprettholde smittevernsreglene:

  • Dersom du har eller kjenner symptomer på sykdom, skal du holde deg hjemme.
  • Vi opprettholder 1 metersregelen.
  • Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig og husk god hånd- og hostehygiene.

God fornøyelse!

andre artister