Thomas Dybdahl med Band

Denne konseserten er utsolgt! Maijazz har fått redusert antallet billetter som kan selges ! Thomas Dybdahl med superband på Maijazz 2020


Når Thomas Dybdahl i 2020 gir sin første Maijazz -konsert, er det med et superband i ryggen – og en låtkatalog av de sjeldne på programmet. Gled deg!

Det er rundt 20 år siden Thomas Dybdahl ga ut sin første innspilling, og etter debutalbumet hans “…that great October sound» fra 2002 har han etablert seg som artist, låtskriver, produsent, film- og teaterkomponist. Han har mottatt Spellemann, Amanda og Grammy-nominasjoner.

Thomas Dybdahl kan også kunsten å sette sammen et band, og til Maijazz har han valgt fra øverste hylle. Her snakker vi musikere som virkelig får frem Dybdahl’s flotte tenor og vakre akustiske lydlandskap. Dessuten en av Skandinavias beste på nyckelharpa, svenske Erik Rydall. Konserten spilles i Zetlitz, med sittende publikum. Bare å synke ned, og nyte!

Thomas Dybdahl – vokal, gitar, Erland Dahlen – trommer , Ole Morten Vågan – bass, Lars Horntveth – gitar, tangenter og blås, Vegard Lien Bjerkan – orgel/tangent, og Erik Rydall – nyckelharp

TORSDAG 7. MAI KL. 19.00

Stavanger Konserthus -Zetlitz

TORSDAG 7. MAI KL. 19.00

Bill. 510,- SJF medlem 450,-

Kjøp Billetter

andre artister