Arkiv:
Maijazzartist
2020

The Sinatra Songbook med Hildegunn Gjedrem

Opplev jazzstandard låter til lekkert arrangert av The Sinatra Songbook


Dette er bandet med topp musikere på alle plasser. Med Ingar Kristiansen i front og Torstein Ellingsen bak trommene. Dessuten tar de med seg Hildegunn Gjedrem som gjestevokalist.  Ensemblet er sterkt inspirert av de store jazzsangerne fra 40-, 50- og 60-tallet, som f or eks. Sammy Davis jr., Billy Holiday, Bobby Darin, Sarah Vaughan, Mel Tormé, Ella Fitzgerald, Dean Martin, Nancy Wilson og selvfølgelig Francis Albert Sinatra. Men i stedet for å imitere har de tilpasset og arrangert om musikken til å få et mer jazzete og moderne uttrykk til sin egen stil. De har også skrevet egne låter som er tro mot tradisjonen. Hildegunn Gjedrem har opptrådt 2 ganger tidligere på Maijazz. Begge ganger med utsolgt hus. Det blir spennende å se og høre henne i denne sammenhengen med ett slikt eminent «backing band».

The Sinatra Songbook er-
Ingar Kristiansen-vokal, Magnus Aanestad Oseth -trompet, Håvard Fossum-tenorsaks, Per Husby-piano, Stig Hvalrygg- bassTorstein Ellingsen-trommer og med Hildegunn Gjedrem som gjestevokalist

Lørdag 10.oktober kl.18:00

Sola Strand Hotel

Lørdag 10.oktober 2020 kl.18:00

Sola Strand Hotel

 

Du skal være trygg på konsert hos oss!

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd grunnet begrenset kapasitet.

Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Selv om vi for tiden har lite smitte i vår region, kan dette endres og vi har alle et ansvar til å opprettholde smittevernsreglene:

  • Dersom du har eller kjenner symptomer på sykdom, skal du holde deg hjemme.
  • Vi opprettholder 1 metersregelen.
  • Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig og husk god hånd- og hostehygiene.

God fornøyelse!