Arkiv:
Maijazzartist
2020

Svein Olav Herstad trio

Gjenhør med Svein Olav Herstad og "the Ballad Book"


Svein Olav Herstad Trio

Svein Olav Herstad Trio har gjennom sin snart 15 år lange eksistens utviklet en sound basert på hardt arbeid og nysgjerrighet på hva en trio rundt et akustisk piano kan være. Trioen har for lengst befestet sin posisjon i det norske toppsjiktet av jazzmusikk, og deres siste plate «The Ballad Book» ble hyllet av kritikere og lyttere. Med variasjon i lydbildet griper trioen publikums oppmerksomhet med teknisk brillians og klangbehandling i verdensklasse.
Det er en med stor glede vi nå får et gjenhør med trioen som sist gjestet Maijazz i 2016 og Stavanger Jazzforum i 2017. Svein Olav Herstad, Magne Thormodsæter og Håkon Mjåset Johansen forflytter seg mellom det poetisk og tilbakelente, og det mer energiske. Herstad behersker både det delikate og lyriske, og det dynamiske og ville. Trioens viktigste bidrag til musikken er den kreative prosessen rundt improvisasjonen som fortsetter å utvikle seg også under konsertene, og balladene som får mye plass.

Svein Olav Herstad – piano, Magne Thormodsæter – bass, Håkon Mjåset Johansen – trommer

Spor:5

Tirsdag 6. oktober kl. 19:00

 

Spor:5

Tirsdag 6. oktober 2020  kl. 19:00

 

Du skal være trygg på konsert hos oss!

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd grunnet begrenset kapasitet.

Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Selv om vi for tiden har lite smitte i vår region, kan dette endres og vi har alle et ansvar til å opprettholde smittevernsreglene:

  • Dersom du har eller kjenner symptomer på sykdom, skal du holde deg hjemme.
  • Vi opprettholder 1 metersregelen.
  • Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig og husk god hånd- og hostehygiene.

God fornøyelse!