Arkiv:
Maijazzartist
2020

Siril Malmedal Hauge & Jacob Young duo 

Ny spennende duo til HøstJazz/Maijazz


Siril Malmedal Hauge & Jacob Young duo 

Siril Malmedal Hauge/Jacob Young er en duo bestående av vokal og gitar. Sammen tolker de ulike komposisjoner i et ærlig og gjennomsiktig format. De slapp sitt debutalbum «Last Things» i 2018, og har høstet svært gode kritikker. Jacob Young er kjent for sitt samarbeid med Karin Krog og flere egne utgivelser og internasjonale turneer. I 2015 gav han ut det kritikerroste albumet «Forever Young» på  ECM. Samme år spilte «Forever Young» gruppen på Maijazz i fullsatt Spor:5. Siril Malmedal Hauge (27) er fra Langevåg ved Ålesund, utdannet ved jazzlinja i Trondheim og har flere plater og prosjekter bak seg. Seneste er det kritikerroste «Uncharted Territory» fra 2019.

«Ved å kombinere klassikere både fra rocken, popmusikken og standardjazzen, har Siril Malmedal Hauge og Jacob Young iallfall klart å få meg mer overbevist om jazzens fortreffelighet og dens mange anvendelsesområder. Last Things er simpelthen en liten juvel, vakker, stemningsfull og ren balsam for sjelen.» – Erik Valebrokk.

«En stemme for fremtiden» – Aftenposten

Lørdag 10.oktober kl.22:00

Sola Strand Hotel

Lørdag 10.oktober 2020  kl.22:00

Sola Strand Hotel

 

Du skal være trygg på konsert hos oss!

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd grunnet begrenset kapasitet.

Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Selv om vi for tiden har lite smitte i vår region, kan dette endres og vi har alle et ansvar til å opprettholde smittevernsreglene:

  • Dersom du har eller kjenner symptomer på sykdom, skal du holde deg hjemme.
  • Vi opprettholder 1 metersregelen.
  • Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig og husk god hånd- og hostehygiene.

God fornøyelse!

 

andre artister