Arkiv:
Maijazzartist
2019

Kyle Eastwood «Cinematic»

Kyle Eastwood til Maijazz med sitt nye Cinematic-prosjekt


Selv om det handlet mye film og skuespillere i Kyle Eastwood sin oppvekst, var hjemmet også fylt med Duke Ellington, Count Basie og Miles Davis. Kanskje det var derfor valget falt på musikk og jazz spesielt. Det ble bass som ble det foretrukne instrumentet, og siden har Kyle Eastwood utviklet seg til en virtuos musiker og en svært dyktig komponist.

I det nye prosjektet «Cinematic» smelter hans to store pasjoner sammen – film og musikk. Kyle Eastwood har tatt filmmusikken inn i sin jazzverden og resultatet inneholder mye musikk fra kjente filmer. Her får publikum stifte nytt bekjentskap med musikk fra klassikere som for eksempel Bullitt, Taxi Driver og Pink Panther. Kyle Eastwood tolker også noen av sine favorittkomponister som Ennio Morricone, Lalo Schifrin og Henry Mancini. Vi får også høre Kyles versjon av musikken til Gran Torino som han skrev sammen med sin far Clint Eastwood.

I 2012 avsluttet Kyle Eastwood Maijazz. Ute var det en kald og regnfull kveld, men inne i en fullsatt Stavangeren var stemning høy med musikk som varmet. Vi gleder oss til gjenhør med Kyle Eastwood og hans band.

Kyle Eastwood – bass, Andrew McCormack – piano, Chris Higginbottom – trommer, Quentin Collins – trompet og flygelhorn, Brandon Allen – saksofon

Stavangeren fredag 08.mai kl.20:00

Stavangeren fredag 07.mai 2021 . kl.19:00

Billett priser:  390,- / medlem SFJ 340,- /  studenter 300,-

Kjøp Billett

andre artister