Arkiv:
Maijazzartist
2020

Eple Trio

Eple Trio med albumslipp konsert på Maijazz 2020 / HøstJazz


Eple Trio med albumslipp konsert på Maijazz 2020 / HøstJazz

Endelig kan vi ønske Eple trio tilbake til Maijazz og Stavanger.  Sammen med Nasjonale Jazzscene i Oslo og Maijazz i Stavanger blir det albumslipp konserter med Eple trio Live In Jakobskirken.

Etter fem kritikerroste album og en omfattende konsertvirksomhet verden rundt har trioen utviklet et samspill tett som et bjørkekratt, med vekt på klanglige dypdykk og lange melodilinjer. Musikken kan kanskje beskrives som moderne naturlyrikk, der den maler fram bilder av kjølige, nordiske landskap, og med mer enn et hint av folketoner, men du hører like gjerne ekko fra klassiske komponister som Bach og Arvo Pärt, fra samtidsmusikk og fra pop. På bass denne kvelden har Eple Trio en supervikar for Sigurd Hole- nemlig Mats Eilertsen som stepper inn på kort varsel. Eple trio har en umiskjennelig signatur og en uhyre sterk identitet. Instrumenteringen er felles med mange andre trioer, men der slutter også de fleste likhetene!

Det er tre år siden forrige utgivelse, men nå er det endelig snart klar for en ny eplehøst.

Andreas Ulvo – piano, Mats Eilertsen – bass, Jonas Sjøvaag – trommer

Spor:5

Onsdag 7.oktober kl.19:00

 

Spor:5

Onsdag 7.oktober  2020 kl.19:00

 

Du skal være trygg på konsert hos oss!

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd grunnet begrenset kapasitet.

Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Selv om vi for tiden har lite smitte i vår region, kan dette endres og vi har alle et ansvar til å opprettholde smittevernsreglene:

  • Dersom du har eller kjenner symptomer på sykdom, skal du holde deg hjemme.
  • Vi opprettholder 1 metersregelen.
  • Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig og husk god hånd- og hostehygiene.

God fornøyelse!