Amund Kleppan Kvartett / Hein Westgaard Trio – JazzIntro 2020

Maijazz 2020 sammen med Norsk Jazzforum presenterer Jazzintro 2020 hvorav to av åtte av landets mest spennende unge jazzband kjemper om å bli Årets unge jazzmusikere 2020.


Amund Kleppan Kvartett
Bandleder, komponist og trommeslager Amund Kleppan kommer fra Lillehammer og studerer ved Jazz Institute Berlin. I 2018 vant han Dølajazz sin talentpris, og høsten 2019 ga han ut sitt debutalbum «Venture».  Kvartetten har kun eksistert i litt over et år, men har allerede rukket plateslipp og europaturné.  Bandet spiller Kleppan sine komposisjoner som er en sammensmeltning mellom den intense moderne NYC-scenen, rytmisk avant-jazz fra Berlin og den åpne nordiske lyden. Musikken kan beskrives som energisk, melankolsk og følsom med sterke melodier over kompleks harmonikk, med en rytmeseksjon som skaper både spenning og tyngde.

Julius Gawlik – saksofon, Tal Arditi – gitar, Julian Haugland – kontrabass, Amund Kleppan – trommer

Hein Westgaard Trio
De tre musikerne i Hein Westgaards Trio møttes i København i 2017 og har siden spilt sammen i mange forskjellige konstellasjoner. Trioen arbeider med Westgaards komposisjoner, og bruker improvisasjon og samspill utenfor faste rammer som en viktig del av bandets identitet og uttrykk. Bandet henter inspirasjon fra jazz, country, rock, fri improvisasjon, klassisk- og samtidsmusikk og folkemusikk, hvor skillet mellom komposisjon og improvisasjon blir flytende og elastisk.

Hein Westgaard – gitar, Petter Asbjørnsen – kontrabass, Simon Forchhammer -trommer

 

Spor:5
Søndag 11. oktober kl. 13:30
Billetter: Gratis adgang – begrenset antall .

Spor:5
Søndag 11. oktober kl. 13:30
Billetter: Gratis adgang- begrenset antall .

Billetter på lenken under :

Hent billett her

 

Du skal være trygg på konsert hos oss!

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd grunnet begrenset kapasitet.

Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Selv om vi for tiden har lite smitte i vår region, kan dette endres og vi har alle et ansvar til å opprettholde smittevernsreglene:

  • Dersom du har eller kjenner symptomer på sykdom, skal du holde deg hjemme.
  • Vi opprettholder 1 metersregelen.
  • Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig og husk god hånd- og hostehygiene.

God fornøyelse!

andre artister