Flere Maijazz artister slippes i løpet av november

Flere artist slipp for Maijazz 2018 på gang


I løpet av november håper Maijazz å ha på plass flere artister for 2018 festivalen. I 2018 skal vi feire 30 år med Maijazz festival og det skal vi gjøre med en spennende og innholdsrik festival. Gregory Porter med Stavanger Symfoniorkester og Chick Corea med Trondheim Jazzorkester er allerede lagt ut for salg. En gruppe til  er allerede klar – nemlig Håkon Kornstad «Tenor Battle». Konserten blir i Petri Kirken søndag 6.mai. Vi regner med å legge denne ut for salg i løpet av kort tid. I sommer spilte Håkon Kornstad og hans medmusikanter på en av verdens største jazzfestivaler North Sea Jazzfestival i Rotterdam.
Som Kornstad sjøl skriver på Facebook:
(litt skryt) Cool! Nederlands Dagblad writes that the concert with the Kornstad Ensemble at North Sea Jazz (one of the world’s biggest indoor jazz festivals) was one of the biggest surprises in the festival!

Eller som Salt-Peanut´s Lars Mossefinn skriver: Stevie Winwood. Han er evig ung, og musikken hans er eviggrøn. Saman med Håkon Kornstad Ensemble var dette haksesleppsaugneblinka på opningsdagen av North Sea Jazz Festival (NSJF).Ensemblet leverte ein magisk konsert, og publikum blei verande og var musestille.

Når kontraktene til flere topp jazzartister er signert kommer disse konsertene for salg. Maijazz publikummet har med andre ord  mye å glede seg til.

andre artister