En god Maijazz i sikte

«Jeg har tro på at dette kommer til å bli en fantastisk opplevelse for alle som er glad i flotte musikk opplevelser.» Hasse Andersen er som vanlig entusiastisk når det nærmer seg mai, og mener at programmet i år har både bredde og topper for en hver smak.


«Det er en program som burde dekke det meste, og jeg kan i nevne noen. Vi har alt fra store etablerte navn som Brad Mehldau og Al Di Meola. Vi har et godt utvalg fra det øverste sjiktet av norske navn Arild Andersen, Håkon Kornstad  og Bendik Hofseth. Vi har nye spennende prosjekter som Hanna Paulsberg med GURLS. Mange vil nok ha stor glede av et gjensyn med Level 42, og for de som vil ha det absolutt heteste  kan vi by på den dobbelte Grammyvinneren Jacob Collier. Han er forøvrig omtalt som et av vår tids største musikalske genier, og jeg synes ikke det virker som en overdrivelse. Dessuten Shobaleader One  – endelig til Stavanger», sier Hasse Andersen fra MaiJazz.

Det er ingen grunn til å gå glipp av MaiJazz 2017, her er det mulig å velge blant mange interessante artister. Et siste råd fra Hasse er at det er flere konserter som kommer til å utsolgt og at hvis du skal være helt sikker på å få med deg dine favoritter er det smart å bestille billetter så raskt som mulig.
___

MER INFORMASJON:

Se programmet

Kjøp Billett

andre artister